Servetele umede personalizate

Distribuite de AGA Invest

Avantajele in a folosi Servetele Antibacteriene Personalizate

Conțin o soluție dezinfectantă fără alcool, gata de utilizare, recomandată pentru orice tip de suprafață, inclusiv suprafețe delicate și opace, sensibilă la atacul chimic al soluțiilor pe bază de alcool.

Șervețele Umede cu ingrediente antibacteriene

Implica afacerea ta în parteneriate fructuoase pentru rezultate de succes.​

Portabil, convenabil, perfect pentru curățarea rapidă a murdăriei și a mizeriilor și un mod convenabil de a ucide bacteriile. Dezvoltat pentru utilizare frecventă și pentru situații în care intrați în contact cu bacteriile, în zone publice, școală, sală de gimnastică, bănci în parc, la serviciu, cu plimbări cu avionul, autobuzul sau trenul.

Șervețele pentru suprafețe

Șervețele Expert Wipes conțin osoluție dezinfectantă fără alcool, gata de utilizare, recomandată pentru orice tip de suprafață, inclusiv suprafețe delicate și opace, sensibilă la atacul chimic al soluțiilor pe bază de alcool.

Șervețele igienă intimă

Șervețelele umede pentru igienă intimă Expert Wipes, au o formulă specială fără alcool, cu extract de mușețel. Datorită formulei special concepute, șervețele curăță ușor pielea și asigură o igienă optimă. Numai pentru uz extern.

Șervețele Umede 99% Apă

Servețelele umede cu 99% apă, Expert Wipes Baby Aqua, sunt prietenoase cu pielea sensibilă a copilului. Formula delicată le face ideale pentru curățarea și îngrijirea pielii în zona scutecului, dar și pentru corp, față și mâini. Extractul Eco Eert din Aloe Vera și Pantenolul, conține substanțe nutritive pentru îngrijirea și protecția pielii.