Servetele Personalizate din Hartie

Distribuite de AGA Invest

Servetele si undercups

Servetele personalizate
Servetelele personalizate sunt produse cu tehnologie de ultima generatie, din cea mai buna hartie din celuloza, extrafina, 18-21 gr/mp, si intr-o gama variata de culori.
Servetelele sunt realizate din hartie in 1, 2 sau 3 straturi, pliate in 4 sau 8, cu gofra continua sau bordura,  si pot fi personalizate de la 1 la 4 culori. Servetelele noastre sunt atestate de laboratorul LAREX, unul dintre cele mai pretentioase laboratoare din Romania.
Dimensiunile desfasurate sunt de asemeni variate: 25×25 cm, 33×33 cm, 33×38 cm si 38×38 cm.
Servetele de sub ceasca (undercups)
Undercups-urile sunt servetelele care se pun pe farfurie, sub ceasca, si pot fi de forma patrata, in forma de „floare”, sau pot fi stantate in orice alta forma solicitata de client.
Servetelele patrate, pot avea colturile drepte sau rotunjite, iar dimensiunea standard este de 95 x 95 mm. Suportul folosit este hartie embosata cu rizuri absorbante, in timp ce servetelele stantate in forma de „floare”au diametrul de 93 mm.
Pentru servetelele stantate in orice alta forma, chiar si in forma logo-ului clientului, se va achita sepatat contravaloarea stantei, o singura data la lansarea comenzii.
Pe acelasi suport de hartie embosata cu rizuri absorbantetiparim si naproane (fete) de masa personalizate, diferite dimensiuni.