fbpx

Alege corect

După prima comanda, șervețelele personalizate ambalate individual sunt considerate de clienti, ca fiind un “must have” pentru orice companie.

Alege corect2023-02-03T01:38:33+03:00

Servetele umede

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat

Consumabile HoReCa

Consumabile HORECA Consumabile HORECA la comanda sau en-gros. Vindem consumabile horeca din stoc sau la comanda, la preturi foarte accesibile. Producem cutii de pizza, cutii pentru burgeri, tacamuri de unica folosinta, farfurii de unica folosinta. La noi puteti gasi servetele, role de hartie de unica folosinta, detergenti de vase si multe alte produse. In cazul in care doriti ceva preferential ce nu se gaseste pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati direct la numarul de telefon: +40 773 840 064 Consumabile HORECA la comanda Producem la comanda aproape orice produs necesar pentru industria HORECA, din carton, dintre care amintim: tacamuri, cutii de pizza, cutii burgeri, boluri pentru ciorba (supa), cutii pentru paste, etc. Vanzari en-gros Aveti nevoie de produse in permanenta? Puteti estima o comanda lunara, pentru minim 3 luni de zile? Contactati-ne si va putem face o oferta de pret personalizata.

Servetele personalizate HoReCa

Aquaris.ro » Produse si servicii » Tiparim orice » Printuri pe diverse suporturi » Servetele si undercups Servetele si undercups Servetele personalizate Servetelele personalizate sunt produse cu tehnologie de ultima generatie, din cea mai buna hartie din celuloza, extrafina, 18-21 gr/mp, si intr-o gama variata de culori. Servetelele sunt realizate din hartie in 1, 2 sau 3 straturi, pliate in 4 sau 8, cu gofra continua sau bordura, si pot fi personalizate de la 1 la 4 culori. Servetelele noastre sunt atestate de laboratorul LAREX, unul dintre cele mai pretentioase laboratoare din Romania. Dimensiunile desfasurate sunt de asemeni variate: 25x25 cm, 33x33 cm, 33x38 cm si 38x38 cm. Servetele de sub ceasca (undercups) Undercups-urile sunt servetelele care se pun pe farfurie, sub ceasca, si pot fi de forma patrata, in forma de „floare”, sau pot fi stantate in orice alta forma solicitata de client. Servetelele patrate, pot avea colturile drepte sau rotunjite, iar dimensiunea standard este de 95 x 95 mm. Suportul folosit este hartie embosata cu rizuri absorbante, in timp ce servetelele stantate in forma de "floare"au diametrul de 93 mm. Pentru servetelele stantate in orice alta forma, chiar si in forma logo-ului clientului, se va achita sepatat contravaloarea stantei, o singura data la lansarea comenzii. Pe acelasi suport de hartie embosata cu rizuri absorbantetiparim si naproane (fete) de masa personalizate, diferite dimensiuni.

Title

Go to Top