Promovare

În general, servetelele umede personalizate sunt achiziționate pentru a promova un brand sau o afacere prin adăugarea unui logo sau a unui mesaj personalizat pe pachetul de servetele. În plus, acestea pot fi utilizate și pentru a oferi o experiență mai plăcută clienților prin furnizarea de servetele umede de calitate.

Strategie

Acestea pot fi, de asemenea, utile pentru companii care doresc să ofere un cadou practic clienților sau angajaților, întrucât servetelele umede personalizate sunt utile și pot fi folosite în mai multe situații. În general, cumpărarea servetelelor umede personalizate poate fi o modalitate excelentă de a crește vizibilitatea brandului și de a oferi o experiență mai plăcută clienților.

 

Oportunitate

Folosește-te de produsele din meniu pentru a promova afacerea ta in fata tuturor clienților fără a omite nici o oportunitate de promovare a locatiei. Multi clienti aleg sa imprime o parte din meniu pe una dintre partile ambalajului. Produsul este potrivit pentru meniuri cu: hamburger, coaste, peste, midii, gratar, etc.

servetele umede personalizate

Știind ca șervețelele umede personalizate ambalate individual ajung fizic la fiecare client, acestea devin instrumentul excelent de promovare publicitara a locațiilor noi deschise.

Felicitari! Alegi corect!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Publicitate inteligenta

Există mai multe motive pentru care ai putea dori să cumperi servetele personalizate, dar principalul este reclama.

100%

Reclama

100%

Fidelizare

85%

Ecologic

90%

Rata de intoarcere