NOU! Suntem online acum!

Despre AGA Invest

Suntem o companie cu domeniul de activitate in publicitate
inca din 2010 comercializat pe întreg segmentul de piață din România șervețele personalizate, ambalate individual sau vrac.
Apelează cu incredere la serviciile noastre de producție de șervețele personalizate, o țară întreagă comanda de la noi.

Succesul e obtinut prin colaboratori seriosi

Oferim serveţele personalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale, imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, livrabile oriunde în România si Europa, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile. 

Servetele antibacteriene personalizate

Servetele umede personalizate

Servetele simple personalizate

Consumabile HoReCa si geluri desinfectante

De la servetele publicitare la consumabile HoReCa

Diversitate

Oferta AGA Invest cuprinde şi serveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, in functie de dorinţa clientului. 

Viziune de ansamblu

De asemenea, pe lângă producţia de şerveţele, avem o divizie de consumabile pentru HoReCa, oferind majoritatea produselor ce se folosesc în locaţii de acest gen: articole de unică folosinţă, detergenţi, hârtie igienică şi role bucătărie profesionale, pahare, saci menajeri, pungi de hârtie simple şi personalizate, etc.

Creste afacerea

Orice afacere este importanta, iar cresterea ei depinde foarte mult de tine si de modul cum o tratezi.

Foarte multi antreprenori au ales sa puna siguranta clientilor si a personalului in fata profitului, de aceea au achizitionat cantitati sigure de Servetele antibacteriene personalizate.

Uimeste concurenta

Fi cu un pas inaintea tuturor cand vine vorba de promovare, de aceea alege sa iti promovezi afacerea prin cele mai de succes modalitati. Alege Servetelele personalizate pentru clientii tai si fi sigur ca vei fi vizibil in piata mai mult decat ceilalti.

Nu este deloc greu sa comanzi!

Foarte multi antreprenori aleg sa comande online, tocmai pentru ca este mult mai simplu si mai sigur, iata care sunt pasii:

Intrii pe web site

Daca ai ajuns aici este clar ca esti interesat de produsele noastre. iti vom explica pasii spre obtinerea comenzii tale.

Ceri pretul

Daca nu ai mai lucrat cu nici o firma din grupul AGA Invest este necesar sa ne trimiti solicitarea ta de oferta de pret. Este un tabel unde preturile sunt exprimate in functie de dimensiuni si calitatea servetelelor.

Analizezi si Comanzi

Din momentul in care ai trimis solicitarea ta de oferta de pret, vei primi un raspuns in maxim 1 ora ce va contine tabelul, il vei analiza si vei plasa comanda via email.

Livrare

Dupa ce comanda ta de servetele personalizate a fost lansata, trebuie doar sa astepti sa fie livrata prin curier la adresa specificata. Termenul de livrare variaza intre 7 si 14 zile.

Intrebari frecvente ... ?!?!?!

Avand o experienta vasta in domeniu, vrem sa  economisiti timp si sa lasam aici raspunsuri la principalele intrebari:

Pentru servetele umede si antibacteriene personalizate comanda minima este de 10000 buc pt print la o culoare si 15000 buc la print in mai mult de 1 culoare.

Comanda minimă pentru șervețelele normale personalizate este de 32.000 buc. pentru formatul de 25×25 și de 24.000 buc pentru celelalte.

Servetelele personalizate au mai multe dimensiuni: 38×38 cm, 33×38 cm, 33×33 cm, 25×25 cm.

%d blogeri au apreciat: