NOU! Suntem online acum!

Servetele Umede Personalizate Ambalate Individual

Recomandarea noastră este să vă spălați pe mâini cât mai des. Când nu aveți posibilitatea, folosiți șervețelele umede pentru a vă curăța mâinile.
Folositi cu incredere Servetele Umede Personalizate Ambalate Individual, acestea sunt foarte sigure si recomandate in vederea igienizarii mainilor si altor mici suprafete.

Conțin o soluție dezinfectantă fără alcool, gata de utilizare, recomandată pentru orice tip de suprafață, inclusiv suprafețe delicate și opace, sensibilă la atacul chimic al soluțiilor special concepute.

Implica afacerea ta în parteneriate fructuoase pentru rezultate de succes.​

Portabil, convenabil, perfect pentru curățarea rapidă a murdăriei și a mizeriilor și un mod convenabil de a va promova. Dezvoltat pentru utilizare frecventă și pentru situații în care intrați în contact cu suprafete murdare sau mancare, în zone publice, școală, sală de gimnastică, bănci în parc, la serviciu, cu plimbări cu avionul, autobuzul sau trenul.

Alte produse din aceasta gama

Suntem siguri ca esti curios si ce alte produse poti achizitiona, pe langa Servetele Umede Personalizate Ambalate Individual

Gel igienizant Pentru mâini

Expert Wipes Care Classic Gel este un dezinfectant de mână pe bază de alcool, săruri cuaternare de amoniu și peroxid de hidrogen, care igienizează eficient mâinile. Pielea mâinilor este curățată și îngrijită igienic, chiar și pentru multiple utilizări în timpul unei zile, datorită glicerinei și vitaminei E din compoziție.Doar pentru uz extern.

Spray dezinfectant

Surface Cleaner Expert Home Care este o soluție concepută pentru dezinfectarea și curățarea eficientă a suprafețelor pe care este pulverizat. Stropiți suprafața de curățat, lăsați produsul să funcționeze cel puțin 30 de secunde, apoi ștergeți cu un material absorbant. Repetați dacă este necesar.

Șervețele pentru suprafețe

Șervețele Expert Wipes conțin osoluție dezinfectantă fără alcool, gata de utilizare, recomandată pentru orice tip de suprafață, inclusiv suprafețe delicate și opace, sensibilă la atacul chimic al soluțiilor pe bază de alcool.

Șervețele Umede 99% Apă

Servețelele umede cu 99% apă, Expert Wipes Baby Aqua, sunt prietenoase cu pielea sensibilă a copilului. Formula delicată le face ideale pentru curățarea și îngrijirea pielii în zona scutecului, dar și pentru corp, față și mâini. Extractul Eco Eert din Aloe Vera și Pantenolul, conține substanțe nutritive pentru îngrijirea și protecția pielii.

Șervețele igienă intimă

Șervețelele umede pentru igienă intimă Expert Wipes, au o formulă specială fără alcool, cu extract de mușețel. Datorită formulei special concepute, șervețele curăță ușor pielea și asigură o igienă optimă. Numai pentru uz extern.

Hârtie Igienică Umedă

Hârtia igienică umeda Expert Wipes este impregnată cu o loțiune proaspătă pentru îngrijire eficientă și igienă perfectă. Este o alternativă practică și delicată la spălarea cu apă și săpun. Materialul este 100% biodegradabil. Nu conține alcool. După utilizare, poate fi aruncat în vasul de toaletă. Recomandat pentru întreaga familie.

Cere oferta de pret

All the Lorem Ipsum generators lorem ipsum.

    %d blogeri au apreciat: